Prsten, jedini nakit koji nose muškarci

Jedini nakit koji danas vidite muškarcima su prstenovi. Od oblačenja nakita do nošenja samo jednog komada, muški nakit evoluirao je u nekoliko različitih oblika. Jedan važan čimbenik je utjecaj zapada i korporativnog radnog okruženja. I ne samo nakit, cijela garderoba je sada pod utjecajem zapada. Većina muškaraca potpuno je prestala nositi nakit. Međutim, većina se odluči na nošenje prstena tek nakon što se spoje sa svojom srodnom dušom.

Zlatni prsten za muškarce najbolji je vjenčani prsten koji momak može nositi ako nije previše zainrteresiran za nakit. Jednostavan prsten je izuzetno popularan jer se lako može upariti sa svečanom odjećom, radnom odjećom ili ležernim stilom odjevanja.

Muškarci koji vole nakit preferiraju one s dijamantima. Za razliku od ženskih zaručničkih prstena koji uglavnom uključuju dijamante velike veličine, muški dijamantni zaručnički prstenovi se sastoje od niza sićušnih dijamanata. Prstenovi za muškarce rijetko imaju veliki dijamant.

Ali jeste li znali da muškarci više vole nositi narukvice nego prsten? Prije nego što saznate zašto, imajte na umu da nema velike razlike između prstena s narukvicama i normalnih prstenova. Prsten s narukvicama ima istu širinu u cijelom, dok su prstenovi širi na prednjoj strani kako bi se prilagodili dizajnu, a širina se znatno smanjuje na stražnjoj strani kako bi se olakšala nošenje. Budući da je prstenje obično tanko, a muškarci imaju veće prste u odnosu na žene, stoga radije nose narukvice preko prstenja.

Nedavni trend u muškom prstenu koji vidimo u višebojnim bojama. Dizajn muških prstenova je jednostavniji i od malih dijamanata. Puno novih nadolazećih dizajna izrađeno je u dvije zlatne nijanse, odnosno bijelo zlato i ružičasto zlato. Rose zlato i dalje ostaje izbor za žene. Dvostruki tonirani prsteni dodaju zabavni element prstenu i čine ga prilično zanimljivim za nošenje ili za poklon vašoj voljenoj osobi.

Osim zlatnog i dijamantnog prstena, neki parovi mijenjaju i prstenje od platine. Platina je srebrno-bijeli metal čija je pojava vrlo rijetka. Zbog svoje rijetkosti, platina se također koristi kao metal u zaručničkim ili vjenčanim prstenima. Dati nekome rijetku robu dokazuje da je ta osoba važna i da zauzima posebno mjesto u vašem srcu.

Planirate nabaviti prsten za svog muškarca? Pobrinite se da ga nabavite na internetu kako biste uživali u svim prednostima internetske kupovine, uključujući više opcija i dostavu na kućnu adresu. Online možete proći kroz stotinu opcija jednim pokretom prsta u roku od nekoliko sekundi. Kao što već znate, kupnja putem interneta izravno od proizvođača također vam pomaže uštedjeti nekoliko dolara u usporedbi s online kupnjom. Prije naručivanja provjerite jeste li potvrdili veličinu prstena.